LPGTECH - SRBIJA http://lpgtech.rs Fri, 04 Jul 2014 10:53:35 +0000 en-US hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.8.16 LPGTECH – obuka i karting trka http://lpgtech.rs/lpgtech-obuka-i-karting-trka/ http://lpgtech.rs/lpgtech-obuka-i-karting-trka/#comments Fri, 04 Jul 2014 10:47:14 +0000 http://lpgtech.rs/?p=960 Vodeća poljska kompanija iz oblasti autogasnih sistema LPGTECH Sp. z.o.o., u saradnji sa kompanijom Makedo-Gas d.o.o. iz Beograda, organizuje obuku za servisere i radionice koje se bave servisom i ugradnjom auto gasa u Srbiji. Ova obuka, koja se po prvi put organizuje u našoj zemlji, izazvala je veliko interesovanje servisera, jer[...]

The post LPGTECH – obuka i karting trka appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
Vodeća poljska kompanija iz oblasti autogasnih sistema LPGTECH Sp. z.o.o., u saradnji sa kompanijom Makedo-Gas d.o.o. iz Beograda, organizuje obuku za servisere i radionice koje se bave servisom i ugradnjom auto gasa u Srbiji.

Ova obuka, koja se po prvi put organizuje u našoj zemlji, izazvala je veliko interesovanje servisera, jer do sada nisu imali prilike da se sretnu sa ovim inovativnim autogasnim uređajem. Obuka će se održati u prostorijama Karting centra “Ada Huja”, u nedelju 06.07.2014. godine sa početkom od 11 časova. Organizatori su se potrudili da ponude interesantan program svim učesnicima.

Uređaji će biti predstavljeni na nekoliko različitih modela automobila, različite zapremine motora, kao i različitih agregata (direktno ubrizgavanje, valvetronic…). Pored teorijskog i praktičnog dela obuke, na programu je i krating trka predstavnika servisera.

Program će izgledati ovako:

  • 11:00 – teorijska obuka
  • 12:00 – praktična obuka
  • 14:00 – karting trka predstavnika servisa
  • 16:00 – koktel

Ukoliko ste serviser i bavite se ugradnjom autogasnih sistema, a zainteresovani ste za učešće na ovoj obuci, možete se javiti na broj telefona:

  • 011 63 01 303
  • 064 1 333 280

kao i na mail adresu: office@makedogas.rs.

LOKACIJA

The post LPGTECH – obuka i karting trka appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
http://lpgtech.rs/lpgtech-obuka-i-karting-trka/feed/ 0
Ugradnja plina http://lpgtech.rs/ugradnja-plina/ http://lpgtech.rs/ugradnja-plina/#comments Wed, 11 Jun 2014 14:17:22 +0000 http://lpgtech.rs/?p=953 Ugradnja plina danas je daleko jednostavnija i pouzdanija zahvaljujući LPGTECH uređajima. LPGTECH uređaji pružaju stvari koje ni jedan drugi proizvođač ne može i definitivno su poslednja reč tehnologije iz oblasti auto gasa. Pored kvaliteta LPGTECH uređaji pružaju maksimalno uživanje u vožnji na plin. Ugradnja plina i plinskih komponenti Obzirom da je[...]

The post Ugradnja plina appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
Ugradnja plina danas je daleko jednostavnija i pouzdanija zahvaljujući LPGTECH uređajima. LPGTECH uređaji pružaju stvari koje ni jedan drugi proizvođač ne može i definitivno su poslednja reč tehnologije iz oblasti auto gasa. Pored kvaliteta LPGTECH uređaji pružaju maksimalno uživanje u vožnji na plin.

Ugradnja plina i plinskih komponenti

Obzirom da je ugradnja plina najpopularnija danas, kompanija LPGTECH je omogućila serviserima PLUG&DRIVE (ugradi&vozi) opciju. Ova opcija podrazumeva jednostavnu ugradnju plina, tj. plinskih komponenti, na benzinske i dizel motore. Računarska jedinica ima konstantno praćenje rada benzinskog ECU i na taj način automatski koriguje mapu, kao i ostale parametre. To omogućuje samoštelovanje plinskog sistema, odnosno auto adaptaciju.

Nešto naprednija opcija je OBD. Računarska jedinica, poput TECH 320 OBD povezuje se sa benzinskim ECU pomoću OBD priključka. Ovakav vid komunikacije omogućuje “full”, odnosno kompletnu auto adaptaciju uz korekciju “Fuel Trim”-ova.

Ugradnja plina zahteva da sve komponente budu kvalitetne i kompatibilne. Da bi uređaji radili dobro i bez grešaka, potrebno je prilikom ugradnje plina pažljivo odabrati injektore i reduktor. LPGTECH preporučuje OMVL ili KME Silver/Gold reduktore, kao i TECH-DRAGON ili OMVL injektore. Ove komponente su bitne zbog stabilnog pritiska u gasnom sistemu, kao i zbog vremena ubrizgavanja.

Preporuka je da se nakon ugradnje plina promeni filter vazduha i svećice za paljenje. To će omogućiti dodatnu preciznost prilikom kalibracije sistema.

Kada se ispoštuju svi ovi zahtevi gasni sistem će raditi precizno i bez problema. Performanse će biti odlične i približne onima koje pruža benzinski sistem. Gubitak snage će biti minimalan, a iskorišćenje goriva maksimalno.

Važno: LPGTECH uređaji poseduju posebne kodove koji služe za zaštitu od falsifikata. Ugradnja plina i komponenti LPGTECH obavljaju se isključivo u ovlašćenim i sertifikovanim servisima, koji poseduju dozvolu i opremu za stručnu ugradnju. Spisak servisa koji vrše ugradnju plina i komponenti LPGTECH pogledajte na našem sajtu, na linku SERVISNA MREŽA. Ukoliko se neki servis ne nalazi na ovoj listi, poreklo i originalnost ugrađenih komponenti lako možete proveriti kod ekskluzivnog zastupnika za Balkan na broj telefona: +381 (0)11 6301-303.

The post Ugradnja plina appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
http://lpgtech.rs/ugradnja-plina/feed/ 0
Ugradnja gasa i gasnih sistema LPGTECH u Srbiji http://lpgtech.rs/ugradnja-gasa-gasnih-sistema-lpgtech-u-srbiji/ http://lpgtech.rs/ugradnja-gasa-gasnih-sistema-lpgtech-u-srbiji/#comments Wed, 21 May 2014 13:05:49 +0000 http://lpgtech.rs/?p=927 U Aprilu 2014. godine, predstavnici poljske kompanije LPGTECH obišli su kompaniju Makedo-Gas doo, njihovog ekskluzivnog zastupnika za teritoriju Srbije. Razlog posete bio je pravljenje posebne strategije za razvoj prodajne i servisne mreže auto gasnih instalacija na teritoriji Srbije, Hrvatske, BiH i Crne Gore. Nakon obilaska nekolicine servise u Srbiji, došli[...]

The post Ugradnja gasa i gasnih sistema LPGTECH u Srbiji appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
U Aprilu 2014. godine, predstavnici poljske kompanije LPGTECH obišli su kompaniju Makedo-Gas doo, njihovog ekskluzivnog zastupnika za teritoriju Srbije. Razlog posete bio je pravljenje posebne strategije za razvoj prodajne i servisne mreže auto gasnih instalacija na teritoriji Srbije, Hrvatske, BiH i Crne Gore.

Nakon obilaska nekolicine servise u Srbiji, došli su do zaključka da je tržište na ovim prostorima veoma nestabilno, da postoji veliki problem sa ilegalnim uvozom robe, kao i da postoji dosta falsifikovanih uređaja. Zbog svega navedenog, kompanija LPGTECH je kreirala posebnu poslovnu politiku za ove prostore i rešila da krene u osvajanje tržišta.

Svaka vitalna komponenta ovog proizvođača imaće poseban kod, kako bi se lakše proverilo poreklo robe i originalnost, i kako bi se, i proizvođač i njihovi distributeri, zaštitili od svake vrste zloupotreba. Takođe, cenovna politika posebno je kreirana za pomenute teritorije. Cilj je da se omogući kupovina i ugradnja komponenti odličnog kvalitet, ali po pristupačnim cenama, koje su srazmerne prosečnim zaradama. Ovaj sistem poslovanja treba da obezbedi vozačima kvalitet i brz povrat uloženog novca. Garancija u trajanju od pet do sedam godina treba da osigura vozačima kvalitet, sigurnost i uštedu koju ovi uređaji obezbeđuju.

LPGTECH auto gasni sistemi mogu se ugraditi na više različitih lokacija u Srbiji. Spisak svih auto gas servisa koji ugrađuju LPGTECH auto gas možete videti u kategoriji SERVISNA MREŽA.

Ukoliko ste serviser  i vršite ugradnju auto gasnih instalacija, a zainteresovani ste za ovaj uređaj, kontaktirajte Makedo-Gas doo.

The post Ugradnja gasa i gasnih sistema LPGTECH u Srbiji appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
http://lpgtech.rs/ugradnja-gasa-gasnih-sistema-lpgtech-u-srbiji/feed/ 0
NAJBOLJI U 2014. – osvojene tri INPRO nagrade http://lpgtech.rs/slider/najbolji-u-2014/ http://lpgtech.rs/slider/najbolji-u-2014/#comments Wed, 26 Mar 2014 15:25:50 +0000 http://lpgtech.rs/?post_type=slider&p=920 The post NAJBOLJI U 2014. – osvojene tri INPRO nagrade appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
The post NAJBOLJI U 2014. – osvojene tri INPRO nagrade appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
http://lpgtech.rs/slider/najbolji-u-2014/feed/ 0
LPGTECH – poslednja reč tehnologije http://lpgtech.rs/slider/lpgtech-poslednja-rec-tehnologije/ http://lpgtech.rs/slider/lpgtech-poslednja-rec-tehnologije/#comments Wed, 26 Mar 2014 14:54:55 +0000 http://lpgtech.rs/?post_type=slider&p=918 The post LPGTECH – poslednja reč tehnologije appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
The post LPGTECH – poslednja reč tehnologije appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
http://lpgtech.rs/slider/lpgtech-poslednja-rec-tehnologije/feed/ 0
TECH324 – OBD tehnologija http://lpgtech.rs/slider/tech324-obd-tehnologija/ http://lpgtech.rs/slider/tech324-obd-tehnologija/#comments Wed, 26 Mar 2014 14:53:24 +0000 http://lpgtech.rs/?post_type=slider&p=916 The post TECH324 – OBD tehnologija appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
The post TECH324 – OBD tehnologija appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
http://lpgtech.rs/slider/tech324-obd-tehnologija/feed/ 0
TECH DRAGON – precizno ubrizgavanje http://lpgtech.rs/slider/tech-dragon-precizno-ubrizgavanje/ http://lpgtech.rs/slider/tech-dragon-precizno-ubrizgavanje/#comments Wed, 26 Mar 2014 14:50:35 +0000 http://lpgtech.rs/?post_type=slider&p=914 The post TECH DRAGON – precizno ubrizgavanje appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
The post TECH DRAGON – precizno ubrizgavanje appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
http://lpgtech.rs/slider/tech-dragon-precizno-ubrizgavanje/feed/ 0
GARANCIJA – ponuda koja se ne odbija http://lpgtech.rs/slider/ponuda-koja-se-ne-odbija/ http://lpgtech.rs/slider/ponuda-koja-se-ne-odbija/#comments Tue, 25 Mar 2014 11:51:10 +0000 http://lpgtech.rs/?post_type=slider&p=562 The post GARANCIJA – ponuda koja se ne odbija appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
The post GARANCIJA – ponuda koja se ne odbija appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
http://lpgtech.rs/slider/ponuda-koja-se-ne-odbija/feed/ 0
TECH200 – komfor za svaki automobil http://lpgtech.rs/slider/tech200-komfor-za-svaki-automobil/ http://lpgtech.rs/slider/tech200-komfor-za-svaki-automobil/#comments Sun, 23 Mar 2014 15:39:43 +0000 http://lpgtech.rs/?post_type=slider&p=317 The post TECH200 – komfor za svaki automobil appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
The post TECH200 – komfor za svaki automobil appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
http://lpgtech.rs/slider/tech200-komfor-za-svaki-automobil/feed/ 0
TECH100 – klasika pravljena za svakog vozača http://lpgtech.rs/slider/tech100-klasika-pravljena-za-svakog-vozaca/ http://lpgtech.rs/slider/tech100-klasika-pravljena-za-svakog-vozaca/#comments Fri, 21 Mar 2014 15:26:24 +0000 http://lpgtech.rs/?post_type=slider&p=315 The post TECH100 – klasika pravljena za svakog vozača appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
The post TECH100 – klasika pravljena za svakog vozača appeared first on LPGTECH - SRBIJA.

]]>
http://lpgtech.rs/slider/tech100-klasika-pravljena-za-svakog-vozaca/feed/ 0