LPGTECH Sp. z.o.o

Više o kompaniji LPGTECH

Tokom proteklih nekoliko godina kompanija LPGTECH stekla je iskustvo u izgradnji auto gas instalacija i komponenti, počevši prvo od vakuumskih sistema, preko sistema sa sekvencijalnim ubrizgavanjem, a zaključno sa sistemom za direktno ubrizgavanje goriva. Danas imaju brendove proizvoda koji su priznati širom sveta.

LPG TECH

Ne tako davno, mišljenje je bilo da ništa više ne može da se poboljša na polju auto gas opreme. Stvaranjem LPGTECH  odlučeno je da se taj mit uništi i razbiju sledeće prepreke. ”Sada je vreme da se svetu ponudi kompletna auto gas oprema, koja uključuje nove ideje i tehnologije, sa svojom iznenađujućom jednostavnošću”.

lpgTECH_baner_RESEARCH_2-940px-x-350px_PL

U njihovom radu stavljen je veliki akcenat na sopstvenu izgradnju i projetovanjepojedinih komponenti auto gas sistema, u rasponu od elektronike koja je podržana patentiranim i zaštićenim programom projektovanim za specijalne sisteme ubrizgavanja. Na kraju se završava inovativnim reduktorima poslednje generacije. Njihovi alternativni i moćni sistemi za vozila podjednako dobro rade i na PLIN i na METAN, a to je glavni razlog zbog kojeg su sve popularniji širom sveta. Zahvaljujući sopstvenim razvojnim odeljenjima na polju elektronike i mehanike, ova kompanija je u stanju da svoju opremu i instalacije brzo prilagodi najnovijim i najzahtevnijim vozilima.

GABLOTY-940px-x-350px

Koje su glavne prednosti gasnih instalacija i komponenti proizvedenih od strane kompanije LPGTECH?

  • Originalna rešenja elektronskih sistema sa jedinstvenim tehničkim parametrima koji su provereni u ektremno dugoročnim testovima.
  • Ekstremno sofisticiran program koji radi savršeno sa najnovijim benzinskim motorima.
  • Inovativni kontrolni sistem ubrizgavanja gasa koji štedi gorivo.
  • Mehanički i elektromehanički sistemi, izuzetno tehnički napredni, koji iznenađuju čak i vrhunske eksperte.
  • Patentirana rešenja za nesmetan i dugovečan rad auto gas instalacija i komponenti.