Ugradnja gasa i gasnih sistema LPGTECH u Srbiji

U Aprilu 2014. godine, predstavnici poljske kompanije LPGTECH obišli su kompaniju Makedo-Gas doo, njihovog ekskluzivnog zastupnika za teritoriju Srbije. Razlog posete bio je pravljenje posebne strategije za razvoj prodajne i servisne mreže auto gasnih instalacija na teritoriji Srbije, Hrvatske, BiH i Crne Gore.

Nakon obilaska nekolicine servise u Srbiji, došli su do zaključka da je tržište na ovim prostorima veoma nestabilno, da postoji veliki problem sa ilegalnim uvozom robe, kao i da postoji dosta falsifikovanih uređaja. Zbog svega navedenog, kompanija LPGTECH je kreirala posebnu poslovnu politiku za ove prostore i rešila da krene u osvajanje tržišta.

Svaka vitalna komponenta ovog proizvođača imaće poseban kod, kako bi se lakše proverilo poreklo robe i originalnost, i kako bi se, i proizvođač i njihovi distributeri, zaštitili od svake vrste zloupotreba. Takođe, cenovna politika posebno je kreirana za pomenute teritorije. Cilj je da se omogući kupovina i ugradnja komponenti odličnog kvalitet, ali po pristupačnim cenama, koje su srazmerne prosečnim zaradama. Ovaj sistem poslovanja treba da obezbedi vozačima kvalitet i brz povrat uloženog novca. Garancija u trajanju od pet do sedam godina treba da osigura vozačima kvalitet, sigurnost i uštedu koju ovi uređaji obezbeđuju.

LPGTECH auto gasni sistemi mogu se ugraditi na više različitih lokacija u Srbiji. Spisak svih auto gas servisa koji ugrađuju LPGTECH auto gas možete videti u kategoriji SERVISNA MREŽA.

Ukoliko ste serviser  i vršite ugradnju auto gasnih instalacija, a zainteresovani ste za ovaj uređaj, kontaktirajte Makedo-Gas doo.